Επική φάρσα στον Φαλκάο με "θύμα" μια Ferrari

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο την... πάτησε από τον συμπαίκτη του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Άντριαν Λόπεθ, αφού ένα λάθος παρκάρισμα οδήγησε μία Ferrari Spider αξίας 450.000 ευρώ στα παλιοσίδερα.

Επική φάρσα στον Φαλκάο με "θύμα" μια Ferrari

Η "Ημέρα των Αθώων" στην Ισπανία, η 28η Δεκεμβρίου (η αντίστοιχη Πρωταπριλιά άλλων χωρών) έφερε τον Κολομβιανό επιθετικό προ... εμφράγματος. Μαζί με τον Ισπανό συμπαίκτη του, επισκέφθηκαν μία αντιπροσωπεία της Ferrari για να δοκιμάσουν ένα μοντέλο αξίας 450.000 ευρώ και κάνοντας test drive, αποφάσισαν να σταματήσουν σε ένα εστιατόριο για να γευματίσουν.

Κάπου εδώ αρχίζει η φάρσα του τηλεοπτικού σταθμού "RTVE", αφού οι ιθύνοντες του καναλιού μετακίνησαν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο από τη θέση που το είχε παρκάρει ο Φαλκάο και σε αυτό το σημείο τοποθέτησαν μία άμορφη μάζα κόκκινων σιδερικών και μία ταμπέλα που παρέπεμπε σε... ανακύκλωση αυτοκινήτων.

Όταν ενημερώθηκε ο Φαλκάο πως ο το αυτοκίνητό του είχε γίνει σμπαράλια, βγήκε έντρομος από το εστιατόριο και έμαθε από τον "υπεύθυνο" πως το είχε παρκάρει σε θέση όπου αφήνουν τα οχήματά τους κάτοχοι που θέλουν να τα δώσουν για ανακύκλωση! Το σοκ ήταν μεγάλο για τον Κολομβιανό, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, μέχρι να του αποκαλυφθεί η αλήθεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK