Πέτρα στα νεφρά ο Μέσι, μπαίνει στο χειρουργείο

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να περάσει την Τρίτη (09/02) την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να απαλλαχθεί από την πέτρα που έχει στα νεφρά και εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πέτρα στα νεφρά ο Μέσι, μπαίνει στο χειρουργείο

Μία μικρή ταλαιπωρία πρόκειται να περάσει ο Λιονέλ Μέσι την Τρίτη (09/02), καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να απαλλαχθεί από την πέτρα που έχει στα νεφρά.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο πρόβλημα τον περασμένο Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξήχθη στην Ιαπωνία.

Επίσημα, οι "μπλαουγκράνα" ενημέρωσαν πως ο "Λίο" θα απουσιάσει για δύο ημέρες από τις προπονήσεις ώστε να διευθετήσει ένα προσωπικό ζήτημα, όμως η αλήθεια είναι πως θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε λιθοτριψία μέσω λέιζερ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο χρόνος ανάρρωσης είναι μικρός, περίπου 2 ήμερες, αλλά παρόλα αυτά, αναμένεται να λείψει από τον επαναληπτικό του Copa del Rey κόντρα στη Βαλένθια (10/02, 22:00).

News 24/7

24MEDIA NETWORK