Καστίγιο: "Όνειρο που πραγματοποιείται"

Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα χαρακτήρισε την παρουσία του στο ισπανικό πρωτάθλημα ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/7) από την Ράγιο Βαγεκάνο.

Καστίγιο: "Όνειρο που πραγματοποιείται"

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, δήλωσε πως μέσα από την παρουσία του στην ομάδα επιθυμεί να βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής Μεξικού στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας το 2014.

"Πρόθεσή μου ήταν να επιστρέψω στην Ευρώπη και να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Μου αρέσει να κερδίζω και ήρθα εδώ για να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Εάν μπορέσω να το περάσω αυτό και στους συμπαίκτες μου ακόμα καλύτερα. Το πιο σημαντικό είναι να προσπαθείς να δίνεις το 100% σε κάθε παιχνίδι.

Έχω προσδοκίες να βρίσκομαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το να έρθω εδώ νομίζω πως ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσα να πάρω. Αποφάσισα να έρθω για το ενδιαφέρον και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα".

Τέλος ο πρώην άσος του Ολυμπιακού παραδέχθηκε πως ήταν όνειρό του να αγωνιστεί στην Ισπανία. "Πάντα ήταν όνειρό μου να αγωνιστώ στην Ισπανία. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και ως προς τους ποδοσφαιριστές και ως προς τις ομάδες. Τώρα θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK