Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε στην Ατλέτικο ποια είναι το αφεντικό της ισπανικής πρωτεύουσας και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έφτασε στη νίκη 2-0 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για τη 14η αγωνιστική της Primera Division.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

Όσο κι αν βελτιώθηκε τη φετινή χρονιά η Ατλέτικο Μαδρίτης, όσα γκολ και να πετυχαίνει ο Ρανταμέλ Φαλκάο, όσα προβλήματα κι αν αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο κι αν αποδοκιμάστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο από μερίδα φίλων των "μερέγκες", η παράδοση είναι κατηγορηματική: οι πρωταθλητές Ισπανίας δεν χάνουν από τους "ροχιμπλάνκος". Από το 1999-2000 και τη σεζόν που η Ρεάλ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης τη στιγμή που η συμπολίτισσά της έπεφτε κατηγορία είχαν να ηττηθούν οι "μερέγκες" στο μαδριλένικο ντέρμπι και τώρα δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να χαλάσει το σερί.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

Η διαφορά 8 πόντων ήταν ήδη αρκετά μεγάλη για να αυξηθεί και γι' αυτό οι γηπεδούχοι έπιασαν εξ αρχής το παιχνίδι από το λαιμό. Η Ατλέτικο δεν μπήκε με καθαρό σχέδιο, η τροφοδοσία στον άνθρωπο - γκολ της ήταν μηδαμινή, με συνέπεια να μην πετύχει απολύτως τίποτα σε 90 λεπτά αγώνα. Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, αντιμετώπισαν ξανά δυσκολίες απέναντι σε μία ομάδα που αμύνθηκε με πολυπρόσωπη άμυνα, αλλά είχε έναν πολύ σημαντικό παράγοντα υπέρ της.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θύμησε... Κριστιάνο Ρονάλντο, σε μία μεστή εμφάνιση. Αφενός γλίτωσε κάποιον τραυματισμό από τα δυνατά μαρκαρίσματα που δέχθηκε, αφετέρου με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 15' άνοιξε το σκορ κι έφτασε τα 60 γκολ (ισοφάρισε το ατομικό ρεκόρ του 2011) μέσα στο 2012.

Ο δρόμος είχε ανοίξει για την ομάδα του Μουρίνιο, που στο 2ο ημίχρονο διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα, αν κι εξακολουθούσε να δυσκολεύεται στην παραγωγή φάσεων. Η είσοδος του Χοσέ Καγεχόν δεν άλλαξε την κατάσταση, αλλά σε κάθε στημένη φάση, ο κίνδυνος για τον Βέλγο τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης αύξανε κατακόρυφα. Σε μία αντεπίθεση στο 66ο λεπτό, ο Μεσούτ Οζίλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του από ασίστ του Ρονάλντο και πιο απελευθερωμένη πλέον, η Ρεάλ έπαιξε καλύτερα.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

Ο Ρονάλντο είχε 2 δοκάρια που θα μπορούσαν να αυξήσουν την προσφορά του στο παιχνίδι, ο Κουρτουά έσωσε την εστία του σε μερικές ακόμα περιπτώσεις και το πιο... αναμενόμενη εξέλιξη της χρονιάς ήταν γεγονός για τις 2 ομάδες.

Διαβάστε ακόμα

Το live της αναμέτρησης

14η αγ.: Στα δύο γκολ η διαφορά του Μέσι με τον Μίλερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK