Αλόνσο: "Πιστεύω και ελπίζω να μείνει ο Μουρίνιο"

Ο Τσάμπι Αλόνσο εξέφρασε την επιθυμία του αλλά και την πίστη του ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αλόνσο: "Πιστεύω και ελπίζω να μείνει ο Μουρίνιο"

Η φημολογία σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού είναι έντονη και παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2016, δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο ίδιος έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Αγγλία και ως αποτέλεσμα το όνομα του έχει συνδεθεί με κορυφαίους συλλόγους στην Αγγλία και όχι μόνο.

Ωστόσο, ο Τσάμπι Αλόνσο πήρε θέση πάνω στο ζήτημα και εξέφρασε την επιθυμία αλλά και την πίστη του για την παραμονή του "Special One". Ο Ισπανός μέσος δήλωσε στην "Times" της Ινδίας:

"Ξέρω ότι αγαπάει την Πρέμιερ Λιγκ και την ατμόσφαιρα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, όπως και τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι στην Αγγλία. Σίγουρα θα γυρίσει κάποια στιγμή στην Αγγλία, άλλωστε και ο ίδιος έχει πει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, πιστεύω και ελπίζω ότι θα είναι μαζί μας την επόμενη σεζόν. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Ο τρόπος που μεταδίδει τις ιδέες του και αυτός με τον οποίο επικοινωνεί με τους παίκτες είναι διαφορετικός. Καταλαβαίνει τους παίκτες του και αυτοί από την πλευρά τους θέλουν να κερδίζουν γι’ αυτόν".

Ο 31χρονος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο: Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης. Είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις μαζί του από το να παίζεις εναντίον του. Είμαι τυχερός που είναι συμπαίκτης μου. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ανυπομονεί να μας βοηθά να κερδίζουμε τρόπαια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK