Ανανέωσε ο Ντι Μαρία

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Άνχελ ντι Μαρία μέχρι το 2018.

Ανανέωσε ο Ντι Μαρία

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δήλωσε: " Κάνω πραγματικότητα ένα όνειρο το οποίο είχα από μικρός. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και αυτή η ανανέωση του συμβολαίου μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω να βρίσκομαι στην Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά χρόνια και να συνεχίσω να ωριμάζω. Οταν ήρθα μου είπαν ότι δεν θα είναι εύκολο να κερδίσω το "Μπερναμπέου", όμως, με δουλειά και θυσίες κάθε μέρα έχω κερδίσει αυτή την αγάπη".

Ο Άνχελ ντι Μαρία, ο οποίος μιμήθηκε τους Άλβαρο Αρμπελόα και Ραούλ Αλμπιόλ (επέκτειναν τη συνεργασία τους με τους "μερένχες"), δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για τη στήριξη που δέχεται από τους φίλους της ομάδας και να ευχαριστήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο: "Είμαι χαρούμενος με όλους, νιώθω τη στήριξή του συλλόγου και των οπαδών. Μεγάλο μέρος αυτού που κάνω στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι χάρη στον Ζοζέ Μουρίνιο και του το ανταποδίδω με τη δουλειά που κάνω κάθε μέρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK