Αποθεώθηκε και συγκινήθηκε ο Μουρίνιο

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο, ο Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε από δημοσιογράφο να σκέφτεται να φύγει επειδή οι φίλαθλοι της Ρεάλ δεν τον θέλουν στην ομάδα. "Μπορούν να με αποδοκιμάσουν αν θέλουν", απάντησε ο Πορτογάλος. Αυτό που έγινε ωστόσο στο "Μπερναμπέου" λίγο πριν τη σέντρα, δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος...

Αποθεώθηκε και συγκινήθηκε ο Μουρίνιο

"Μπορούν να με αποδοκιμάσουν αν θέλουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα είμαι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Αν επιθυμούν να με αποδοκιμάσουν μπορούν να το κάνουν, θα είμαι εκεί. Θα το αντιμετωπίσω πολύ ήρεμα. Το μόνο που θέλω από αυτούς είναι να στηρίξουν την ομάδα. Στην αρχή ας με αποδοκιμάσουν αλλά ας φωνάξουν υπέρ της ομάδας", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. Οι φίλοι της Ρεάλ που βρίσκονταν στο γήπεδο 40 λεπτά πριν τη σέντρα όμως, είχαν εντελώς διαφορετική άποψη.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βάδισε στη φυσούνα του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με αργό και σταθερό βήμα. Λίγα μέτρα πιο κει, εντός του αγωνιστικού χώρου, τον περίμεναν δεκάδες φωτογράφοι και οπερατέρ, για να απαθανατίσουν τις αντιδράσεις του στην αντίδραση του κόσμου.

Ο Πορτογάλος εμφανίστηκε με σκυμμένο το κεφάλι και τα χέρια στις τσέπες κατευθυνόμενος μπροστά από τους πάγκους και το σημείο που βρίσκονταν οι φωτογράφοι.

Αποθεώθηκε και συγκινήθηκε ο Μουρίνιο

Μετά τις πρώτες επιδοκιμασίες σήκωσε διστακτικά το κεφάλι του, κοίταξε τον κόσμο και φανέρωσε τη συγκίνησή του για την αποθέωση που γνώριζε. Στάθηκε εκεί για περίπου ένα λεπτό.

Αποθεώθηκε και συγκινήθηκε ο Μουρίνιο

Ο κόσμος κρατούσε πλακάτ με μηνύματα αγάπης και στήριξης αλλά και φανέλες που έγραφαν το όνομά του, ενώ ακούστηκαν και συνθήματα ένδειξης λατρείας.

Ο Μουρίνιο απήλαυσε την αποθέωση και με τη συνδρομή του κόσμου έδωσε απαντήσεις στους δημοσιογράφους οι οποίοι ανυπόστατα έκαναν λόγο για δυσαρέσκεια των φίλων της ομάδας.

Αποθεώθηκε και συγκινήθηκε ο Μουρίνιο

Ο "Special one" εξακολουθεί να παραμένει ο "βασιλιάς" της "βασίλισσας" και δείχνει να το απολαμβάνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK