Διαψεύδει το πρόβλημα του Μπέιλ η Ρεάλ Μαδρίτης

"Μικρή, χρόνια προεξοχή σπονδύλου". Αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γκάρεθ Μπέιλ σύμφωνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν εγκυμονεί ανησυχίες, σε αντίθεση με τα όσα δημοσιοποίησε η "Marca" το Σάββατο (12/10).

Διαψεύδει το πρόβλημα του Μπέιλ η Ρεάλ Μαδρίτης

Η ισπανική ομάδα πέρασε στην αντεπίθεση και διέψευσε το δημοσίευμα που έκανε λόγο για κήλη η οποία εντοπίστηκε στις ιατρικές εξετάσεις που έλαβαν χώρα μετά από την υπογραφή συμβολαίων και που θα αφήσουν για μήνες εκτός δράσης την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών.

"Ο Μπέιλ δεν έχει κήλη και δεν υπάρχει λόγος να χρειαστεί επέμβαση", δήλωσε ο γιατρός των "μερένγκες", Κάρλος Ντίεθ, στον ραδιοφωνικ΄οσταθμό "Cadena Ser", και συνέχισε: "Αυτά τα ευρήματα δεν είναι σημαντικά, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν πονάει. Αγωνίζεται και προπονείται κανονικά".

Ο σύλλογος τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι η πάθηση αυτή είναι "εξαιρετικά συχνή μεταξύ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών", ενώ ο μάνατζερ του 24χρονου Ουαλού, Τζόναθαν Μπαρνέτ, διέψευσε το δημοσίευμα χαρακτηρίζοντάς το "απόλυτα ψευδές, ανεύθυνο και ντροπιαστικό".

Ο Μπέιλ, πάντως, δεν συμμετέχει στις υποχρεώσεις της χώρας του αυτές τις ημέρες, εξαιτίας ενός μυϊκού προβλήματος στον μηρό. Παρέμεινε στη Μαδρίτη για μία μίνι προετοιμασία ώστε να ανακτήσει πλήρη φυσική κατάσταση ενόψει της συνέχειας στη σεζόν.

Το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ ερευνά την πιθανότητα ο τραυματισμός στον μηρό να συνδέεται με την ένταση στη σπονδυλική στήλη του Μπέιλ, αν και δεν έχει γίνει κάποιο δημόσιο σχόλιο γι' αυτό το ενδεχόμενο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK