Διχασμός για την παραμονή του Ρονάλντο στη Ρεάλ

Ένας στους δύο αναγνώστες της μαδριλένικης "AS" επιθυμεί την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Διαβάστε το ποσό με το οποίοι θα συμφωνούσαν σε πώλησή του οι φίλαθλοι των "μερένγκες".

Διχασμός για την παραμονή του Ρονάλντο στη Ρεάλ

Σχεδόν οι μισοί αναγνώστες (49.96%) της ισπανικής εφημερίδας "AS" που πήραν μέρος στην ψηφοφορία που έγινε για το αν επιθυμούν ή όχι την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ, απάντησε θετικά!

Από τους συνολικά 31.474 που ψήφισαν, οι 15.725 απάντησαν ναι στην πώλησή του, ενώ οι 15.749 απάντησαν αρνητικά. Το γεγονός αυτό προκαλεί εντύπωση από τη στιγμή που ο Πορτογάλος αποτελεί αυτή τη στιγμή τον καλύτερο παίκτη της ομάδας και μαζί με τον Μέσι, τον καλύτερο του κόσμου.

Διχασμός υπήρχε ανάμεσα στους φιλάθλους που ψήφισαν και στο ποσό με το οποίο πρέπει να φύγει ο Ρονάλντο. Το 38.61% απάντησε πως πρέπει να έρθει προσφορά από 100 μέχρι 150.000.000 ευρώ για να αποχωρήσει ο Πορτογάλος, ενώ ένα 32.54% απάντησε πως χρειάζονται πάνω από 150.000.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη:

H νέα φανέλα της Ρεάλ με Κασίγιας και... κομπάρσο Ρονάλντο

Viral ΒΙΝΤΕΟ

Το εξόφθαλμο λάθος στους 'Δυο Ξένους' που εντοπίσαμε 17 χρόνια μετά

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από την αγαπημένη σειρά του MEGA που καταδεικνύει ένα τραγικό λάθος. Τι κι αν έχουμε δει κάθε επεισόδιο της δεκάδες φορές, αυτό το λάθος δεν το είχαμε εντοπίσει μέχρι σήμερα (vid)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ