Έξαλλος ο Κασίγιας με σχόλιο για τον γιο του

Ένα προσβλητικό σχόλιο για τον γιο του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ήταν αρκετό για να... βγάλει από τα ρούχα του τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος έβρισε τον χρήστη που είχε αυτή την ανόητη έμπνευση.

CURITIBA, BRAZIL - JUNE 23:  Iker Casillas of Spain walks on to the pitch from the tunnel prior to the 2014 FIFA World Cup Brazil Group B match between Australia and Spain at Arena da Baixada on June 23, 2014 in Curitiba, Brazil.  (Photo by Ryan Pierse - FIFA/FIFA via Getty Images)
CURITIBA, BRAZIL - JUNE 23: Iker Casillas of Spain walks on to the pitch from the tunnel prior to the 2014 FIFA World Cup Brazil Group B match between Australia and Spain at Arena da Baixada on June 23, 2014 in Curitiba, Brazil. (Photo by Ryan Pierse - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Ποιος είδε τον Ίκερ Κασίγιας και δεν τον φοβήθηκε! Ο Ισπανός γκολκίπερ έγινε έξαλλος με σχόλιο χρήστη μέσου κοινωνικής δικτύωσης για το γιο του, με αποτέλεσμα να τον βρίσει.

Συγκεκριμένα, η σύντροφος του 33χρονου και δημοσιογράφος, Σάρα Καρμπονέρο, πόζαρε μαζί με τον μικρό Μάρτιν στην παραλία. Όταν ο Κασίγιας ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram συνοδεύοντας την με το σχόλιο "η πρώτη του φορά", ένας από τους χρήστες που τον ακολουθεί έγραψε: "Πέτα τον στη θάλασσα να δεις αν επιπλέει".

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την οργή του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος βγήκε εκτός ευατού και έβρισε τον... εμπνευστή του γράφοντας: "Πρέπει να είσαι γιος μεγάλης π…ας για να κάνεις αυτό το σχόλιο. Ελπίζω να ντραπείς αρκετά για να σκεφτείς τρία λεπτά τι έγραψες. Μ…Α".

Έξαλλος ο Κασίγιας με σχόλιο για τον γιο του

News 24/7

24MEDIA NETWORK