Επίσημη καταγγελία για προπηλακισμούς στο Καμπ Νου

Αυτή η κόντρα δύσκολα θα έχει τελειωμό. Η Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε στην αντεπίθεση και κατήγγειλε την Μπαρτσελόνα για προπηλακισμό και επιθέσεις κατά μελών της αποστολής της στον επαναληπτικό αγώνα του ισπανικού Σούπερ Καπ στο Καμπ Νου.

Επίσημη καταγγελία για προπηλακισμούς στο Καμπ Νου

Η ανακοίνωση-καταγγελία των Μαδριλένων αναφέρει τα εξής:

1. Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε επέλεξε να από σύνεση και ευθύνη να μην δυναμιτίσει το κλίμα του αγώνα.

2. Η Ρεάλ Μαδρίτης εκφράζει την έκπληξή της για το γεγονός ότι η έρευνα της ομοσπονδίας διατάχθηκε πέντε ημέρες μετά τον αγώνα και περιέργως ώρες μετά τη δημόσια υποστήριξη από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα.

3. Η Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζει ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και θα εξυπηρετεί κάθε ευκαιρία για να αποσαφηνιστούν τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του. Ανάμεσα σ' αυτό και τις ταπεινώσεις, λοιδορίες, προσβολές και επιθέσεις που υπέστησαν οι παίκτες, προπονητές και άλλα μέλη του στον πάγκο της ομάδας μας στο γήπεδο και στο τούνελ.

4. Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να εργάζεται για την υπεράσπιση των αξιών που συνδέονται με το σύλλογο, υπό την προϋπόθεση για μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ όλων των συλλόγων και ιδρυμάτων στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Στη Μαδρίτη δεν κρύβουν την οργή τους για την απόφαση της ομοσπονδίας να διεξάγει έρευνα για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του 3-2 του Καμπ Νου, έχοντας ως πρώτο στόχο την παραδειγματική τιμωρία του προπονητή της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK