Η παρακάμερα του "κλάσικο"

Η ηρεμία πριν την καταιγίδα, η ένταση του αγώνα, οι αντιρρήσεις στις αποφάσεις του διαιτητή, η αλλαγή στα αγωνιστικά πλάνα και η χειραψία με τον Βιλανόβα. Δείτε μέσα σε 2,5 λεπτά τις αντιδράσεις του Ζοσέ Μουρίνιο και του Πεπ Γκουαρντιόλα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Μαδρίτης.

Η παρακάμερα του "κλάσικο"

Η "κόντρα" λεπτό προς λεπτό...

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έζησε με ένταση το ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα. Ήταν από τους πρώτους που πήραν θέση στον πάγκο της Ρεάλ και υποδέχθηκε δια χειραψίας στην έξοδο της φυσούνας τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα ήταν διαρκώς όρθιος, αλλά πιο ψύχραιμος στις αντιδράσεις του σε σχέση με τον συνάδελφό του της Ρεάλ. Στο τέλος, ο Μουρίνιο, έχοντας αποδεχθεί την ήττα έσπευσε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και έδωσε το χέρι του στον βοηθό του Γκουαρντιόλα, Τίτο Βιλανόβα.

Φαίνεται, πώς το μεταξύ τους επεισόδιο έλαβε τέλος.

Η παρακάμερα του "κλάσικο"

Εκτός από τους δύο προπονητές η παρακάμερα του ντέρμπι έπιασε και μία αντι-συναδελφική κίνηση του Μαρσέλο. Με τη λήξη του ματς ο Ζεράρ Πικέ έσπευσε να δώσει το χέρι του στον Βραζιλιάνο αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά εκείνος, αρνήθηκε επιδεικτικά.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Διαβάστε ακόμη:

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-3

Η ταυτότητα της Μπαρτσελόνα "καπέλωσε" τον ενθουσιασμό της Ρεάλ

Μουρίνιο: "Έπαιξε σημαντικό ρόλο η τύχη"

16η αγ.: Απώλεια για Μάλαγα, αδιόρθωτη η Βιγιαρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK