Η Ρεάλ ΔΕΝ πουλάει τον Μοράτα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να βάλει φρένο στις ορέξεις των ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Άλβαρο Μοράτα.

Πρόσφατα η Ρεάλ Μαδρίτης ενεργοποίησε την οψιόν στο συμβόλαιο του Άλβαρο Μοράτα και τον έφερε πίσω από τη Γιουβέντους έναντι 30.000.000 ευρώ. Ο 23χρονος Ισπανός, ο οποίος έχει δει την καριέρα του να εκτοξεύεται τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελούσε στόχο πολλών συλλόγων μεταξύ των οποίων και η Τσέλσι.

Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι "μπλε" φέρονται να κατέθεσαν επίσημη πρόταση 60.000.000 στους "μερένγκες" η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.

Ο ατζέντης του Μοράτα, Χουάνμα Λόπες, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ρεάλ, οι οποίοι του ξεκαθάρισαν πως ο βασικός επιθετικός της Ισπανίας θεωρείται σημαντικό κομμάτι της ομάδας και επιθυμία είναι να παραμείνει στο σύλλογο, κόβοντας έτσι την όρεξη στους επίδοξους μνηστήρες.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα