Κακά: "Χρωστώ πολλά στη Ρεάλ Μαδρίτης"

Ο Κακά υπήρξε ο πολυτιμότερος παίκτης στον αγώνα της Ρεάλ με τον Άγιαξ και την εύκολη νίκη των «μερένχες», με συνέπεια, να πέσουν έπειτα από καιρό τα βλέμματα παρών του και ο ίδιος, να δηλώσει πως χρωστάει στους Μαδριλένους.

Κακά: "Χρωστώ πολλά στη Ρεάλ Μαδρίτης"

Μιλώντας στην παρουσίαση παιχνιδιού της FIFA, ο Βραζιλιάνος που στο μυαλό των περισσοτέρων είναι βετεράνος αλλά η ηλικία του είναι μόλις 28 ετών, ανέφερε: « Χρωστώ στη Ρεάλ. Χρωστώ πολλά στον πρόεδρο. Θα ήταν πολύ εύκολο να φύγω, αλλά γι’ αυτό επέλεξα να μείνω και να ανεβάσω την απόδοσή μου. Έχω όνειρο να πετύχω στη Μαδρίτη, κι αυτό ακριβώς θέλω να πραγματοποιήσω».

Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν πολλοί οι οποίοι απογοητεύτηκαν από τη σειρά τραυματισμών και την κακή παρουσία του Κακά, με συνέπεια να τον θεωρούν υπ’ ατμόν. Παρ’ όλα αυτά… « Πολλοί το έλεγαν αυτό, αλλά ο κ. Πέρεζ μου είπε πως θα με κρατήσει κι αυτό τήρησε. Τρία μέρη συμφώνησαν, εγώ δεν ήθελα να φύγω, ο Μουρίνιο δεν ήθελε να φύγω και η ομάδα δεν ήθελε να με πουλήσει. Ο πρόεδρος μετά τον αγώνα με τον Άγιαξ ήρθε να με αγκαλιάσει, δείχνοντας την υποστήριξή του όχι μόνος τις καλές, αλλά όπως κάνει και στις κακές στιγμές», ανέφερε ο Βραζιλιάνος.

Η Ρεάλ τον απέκτησε δίνοντας 68,5 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2009 στη Μίλαν…

News 24/7

24MEDIA NETWORK