Καρβάλιο ο "εκλεκτός" του Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης την απόκτηση ενός μέσου, με τον Γουίλιαμ Καρβάλιο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Διαβάστε το κόστος της μεταγραφής.

Καρβάλιο ο "εκλεκτός" του Μπενίτεθ

Η περιοδεία της Ρεάλ Μαδρίτης στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Κίνας κατέδειξε την ανάγκη απόκτησης ενός ακόμα μέσου, ο οποίος θα πλαισιώσει την τριάδα των Λούκα Μόντριτς, Τόνι Κρος και Κασεμίρο, καθώς οι Ιγιαραμέντι και Λούκας Σίλβα δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Ράφα Μπενίτεθ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS", πρώτος στόχος των "μερένγκες" είναι ο νεαρός μέσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γουίλιαμ Καρβάλιο. Ο 23χρονος άσος ταιριάζει στα "θέλω" του Ισπανού τεχνικού, καθώς είναι κάλος στο ψηλό παιχνίδι (1.87), ενώ συνδυάζει εξαιρετικά τόσο το ανασταλτικό όσο και το δημιουργικό κομμάτι.

Οι μαδριλένοι παρακολουθούν την περίπτωσή του από την περασμένη σεζόν, όταν έκανε και το "μπαμ" με τη φανέλα της Σπόρτινγκ. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, τα "λιοντάρια" φέρονται να ζητούν περίπου 45.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ οι μεταγραφικές κινήσεις των Αλμπέρτο Ακουιλάνι και Μπρούνο Παουλίστα, αποδεικνύουν πως υπάρχει... πρόληψη σε περίπτωση αποχώρησής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK