Μια παράνομη σχέση έδιωξε τον Τσάμπι Αλόνσο από τη Ρεάλ

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ισπανικό δημοσίευμα, φυγή του Τσάμπι Αλόνσο από τη Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι δεν είναι τυχαία. Αντίθετα, οφείλεται στην παράνομη σχέση που είχε ο Ισπανός με γνωστή τραγουδίστρια.

Μια παράνομη σχέση έδιωξε τον Τσάμπι Αλόνσο από τη Ρεάλ

Η ισπανική εφημερίδα "MundoDeportivo", αποκαλύπτει το λόγο που ο Τσάμπι Αλόνσο έφυγε αυτό το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης για τη Μπάγερν Μονάχου, μόνο που αυτός δεν είναι αγωνιστικός.

Ενώ ο Ισπανός μέσος είχε υπογράψει το χειμώνα νέο διετές συμβόλαιο με τους "μερένγκες", αποχαιρέτησε την ομάδα λίγους μήνες αργότερα. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν οι Ισπανοί, αυτό συνέβη γιατί η γυναίκα του Αλόνσο τον έκανε "τσακωτό" με την Ισπανίδα τραγουδίστρια, Ράσιαν Ρεντ.

Οι δυο τους φέρονται να είχαν παράνομη σχέση, κάτι που ανακάλυψε η κυρία Αλόνσο, θέτοντάς του βέτο: "ή εμένα ή την Μαδρίτη και τη Ρεάλ!".

Ο Τσάμπι Αλόνσο, θέλοντας να δείξει "καλή διαγωγή", προτίμησε να αφήσει τη Μαδρίτη και να πάρει τη γυναίκα του και πάνε στο Μόναχο. Πάντως η "πέτρα του σκανδάλου, Ράσιαν Ρεντ, στον πρόσφατό της δίσκο έχει ένα τραγούδι με τίτλο "Χαβιέ" (παραπέμπει στον... Τσάμπι Αλόνσο) με την ίδια να αρνείται ότι έχει κάποια σχέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK