Μουρίνιο: "Από άλλον πλανήτη οι Ρονάλντο, Μέσι"

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων και κυρίως στους σκόρερ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, απένειμε ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το clasico της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα.

Μουρίνιο: "Από άλλον πλανήτη οι Ρονάλντο, Μέσι"

"Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Νομίζω ότι ο κόσμος σε όλο τον πλανήτη θέλει ήδη κι άλλο σε κύπελλο και Champions League. Το να μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο πρέπει να απαγορευτεί, επειδή κι οι 2 (σ.σ. Μέσι, Ρονάλντο) είναι από άλλον πλανήτη. Θέλω ο παίκτης μου να κερδίζει, αλλά και οι 2 είναι φανταστικοί. Μου άρεσε ο διαιτητής. Έκανε μόνο ένα λάθος σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας ευγενής σύλλογος, δεν μπορώ να κλαίω για πέναλτι ", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Πέπε, από την πλευρά του, τόνισε: "Παίξαμε πολύ καλά. Η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο είχε μία ευκαιρία και σκόραρε κι εμείς ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Είχαμε την ευκαιρία με τον Μπενζεμά και ένα πέναλτι που ίσως έγινε στον Οζίλ, αλλά παλέψαμε σκληρά. Η Μπαρτσελόνα δεν άξιζε το πρώτο γκολ. Ο Ρονάλντο και ο Μέσι είναι 2 σπουδαίοι παίκτες, αλλά ο Κριστιάνο είναι πιο ολοκληρωμένος, ειδικά στα στημένα. Για μένα είναι ο καλύτερος του κόσμου. Ο Ινιέστα έπεσε μόνος του. Είναι πολύ 'θεατρίνος'. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα πολύ μεγάλο και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Ο Μαρσέλο συμφώνησε με τον Πέπε, τονίζοντας πως "το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σε καμία περίπτωση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK