Μουρίνιο: "Έγκλημα αν ο Κριστιάνο δεν κερδίσει τη "Χρυσή Μπάλα"

Το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί πολλά για τις σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Παρόλα αυτά ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριξε πως θα είναι έγκλημα αν ο παίκτης του δεν κερδίσει εφέτος τη "Χρυσή Μπάλα".

Μουρίνιο: "Έγκλημα αν ο Κριστιάνο δεν κερδίσει τη "Χρυσή Μπάλα"

Ο "Special One" παραχώρησε συνέντευξη στην "A Bola TV", στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόντρα Μέσι-Ρονάλντο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως "θα είναι έγκλημα αν ο παίκτης μου δεν κερδίσει τη "Χρυσή Μπάλα".

"Τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για τον Κριστιάνο γιατί ο Μέσι γαλουχήθηκε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα με τους περισσότερους συμπαίκτες του. Ο Κριστιάνο ήρθε από την Αγγλία σε μία ομάδα που είχε χάσει τη δυναμική της και έπρεπε να βελτιωθεί αισθητά τα τελευταία δύο χρόνια", είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ρεάλ.

Στη συνέχεια δήλωσε: "Είναι και οι δύο πολύ σπουδαίοι. Αν πρόκειται για δύο ισάξιους παίκτες γιατί ο ένας να έχει κερδίσει τέσσερις φορές τη "Χρυσή Μπάλα" και ο άλλος μόνο μία; Το φυσιολογικό είναι ο ένας να έχει τρεις και ο άλλος δύο. Αν ο Κριστιάνο δεν κερδίσει την εφετινή "Χρυσή Μπάλα" θα είναι όχι γιατί δεν ήταν εξαιρετικός, αλλά γιατί το προφίλ του δεν πουλάει και γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις προκειμένου να απολογηθεί για τη λογομαχία που είχε με κάποιο συμπαίκτη του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα (σ.σ. αναφέρεται στο περιστατικό με τον Μέσι και τον Βίγια)".

Αναφερόμενος, εξάλλου, στη Ρεάλ Μαδρίτης επεσήμανε: "Ανησυχούσα για το αν μπορούμε να φτάσουμε στα περυσινά επίπεδα απόδοσης. Αφού μπορούμε, θα κάνουμε ένα μεγάλο σερί νικών. Δεν υπήρχε καλύτερο γήπεδο από το "Καμπ Νου" και καλύτερος αντίπαλος από την Μπαρτσελόνα για να αποδείξουμε τι αξίζουμε".


Μουρίνιο: "Έγκλημα αν ο Κριστιάνο δεν κερδίσει τη "Χρυσή Μπάλα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK