"Μπενίτεθ πες τους να πάνε να γ....ν"

Οδύσσεια έζησε ο Ράφα Μπενίτεθ προκειμένου να διανύσει την απόσταση από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου της Μαδρίτης μέχρι το αυτοκίνητό του.

"Μπενίτεθ πες τους να πάνε να γ....ν"

Ο προπονητής της Ρεάλ βρισκόταν στο Λίβερπουλ προκειμένου να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων, όμως οι στιγμές χαλάρωσης τερματίστηκαν κάπως άκομψα για τον ίδιο, καθώς με την άφιξή του στη Μαδρίτη έζησε έναν εφιάλτη.

Ο Ισπανός προπονητής πολιορκήθηκε από έναν Ισπανό δημοσιογράφο ο οποίος προσπάθησε να τον ιντριγκάρει σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας. Ο κόουτς της "βασίλισσας" συνέχισε να περπατά με γοργό βήμα, δίνοντας ωστόσο κοφτές απαντήσεις στον δημοσιογράφο.

Κάποια στιγμή ένας περαστικός του απευθύνθηκε και του είπε πως αν ήταν στη θέση του θα πήγαινε στα αποδυτήρια και θα έλεγε στους παίκτες να πάνε να γ....ν, ενώ λίγα μέτρα παρακάτω ένας άλλος του είπε να παραιτηθεί. Τότε ο δημοσιογράφος του ζήτησε να κάνει ένα σχόλιο στο αίτημα του περαστικού και ο Μπενίτεθ απάντησε με γιορτινό ύφος "Καλά Χριστούγεννα".

Δείτε τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK