Ντι Μαρία: "Ήταν μία... αντρική κίνηση. Συγγνώμη"

Ο Άνχελ ντι Μαρία προσπάθησε να ρίξει τους τόνους σχετικά με τη χειρονομία του όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Θέλτα, υποστηρίζοντας ότι απλά έκανε μία συνηθισμένη κίνηση των αντρών και ζήτησε συγγνώμη εάν προσέβαλε κάποιον.

Ντι Μαρία: "Ήταν μία... αντρική κίνηση. Συγγνώμη"

Ο Αργεντινός εξτρέμ βρήκε βήμα μέσα από την ιστοσελίδα των "μερένγκες", μετά από τον θόρυβο που ξέσπασε. Ο 25χρονος διεθνής βρίσκεται ήδη σε δύσκολη θέση, αφού ο Κάρλο Αντσελότι δεν τον προτιμάει για τη βασική σύνθεση, ενώ μερίδα κόσμου τον αποδοκίμαζε κατά την αντικατάστασή του, ωστόσο με τις δηλώσεις του προσπάθησε να βάλει τέλος στο θέμα.

"Δεν είχε στόχο τους φιλάθλους ή τον προπονητή. Ήταν μία φυσική κίνηση που κάνει κάθε άντρας, ειδικά μετά από τρέξιμο. Αλλά εάν ο κόσμος προσβλήθηκε από αυτήν, τότε απολογούμαι. Ήταν μία φυσική κίνηση, δεν την απηύθυνα σε κανέναν συγκεκριμένα. Στην τηλεόραση φαίνεται ότι απλά το έκανα για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και δεν ήταν ότι κράτησε πολύ. Αλλά σε όποιον προσεβλήθη από αυτό, συγγνώμη. Ειλικρινά, δεν εννοούσα τίποτα με αυτό".

Αφού ευχαρίστησε και τον σύλλογο που του έδωσε την ευκαιρία να τοποθετηθεί, κατέληξε: "Θα ξεχάσω αυτό το συμβάν. Είμαι καλά, είμαι χαρούμενος. Δουλεύω το ίδιο σκληρά και ο προπονητής πιστεύει σε μένα. Πρέπει να συνεχίσω να εργάζομαι ώστε να είμαι σε καλή κατάσταση στο τέλος της σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τρόπαια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK