Ο Μουρίνιο θυμάται τα θλιβερά γενέθλια του Εσιέν

Ο συγγραφέας της βιογραφίας του Μουρίνιο έκανε... spoiler την αμήχανη στιγμή του Πορτογάλου, όταν έπρεπε να εξηγήσει στον Εσιέν γιατί σχεδόν κανένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν πήγε στα γενέθλια του (φωτογραφία)!

Ο Μουρίνιο θυμάται τα θλιβερά γενέθλια του Εσιέν
Essien mourinho

Για την καριέρα του Μάικλ Εσιέν δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην έπιασε, όμως στο παρελθόν αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία σε Λυών, Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην "βασίλισσα" πήγε μετά από επιθυμία του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος τον ήθελε ως μπαλαντέρ στη μεσαία γραμμή και για αυτό τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τους "μπλε".

Στην βιογραφία του, ο Πορτογάλος τεχνικός αποκαλύπτει μία θλιβερή ιστορία με πρωταγωνιστή στον πρώην άσο του Παναθηναϊκού. Όταν ο Εσιέν έκλεισε τα 30 του χρόνια το 2013 έκανε πάρτη και κάλεσε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ. Πόσοι πήγαν τελικά; Μόλις τρεις! Δυο παίκτες και ένα μέλος της ομάδας.

"Ο Μουρίνιο μου εμπιστεύτηκε πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα κλαμπ γεμάτο πολιτικές με ανθρώπους γεμάτους σε διχόνοια. Μάλιστα μου είπε μία ιστορία για να καταλάβω πόσο άσχημη είναι η κατάσταση", είπε αρχικά ο συγγραφέας και συνέχισε:

"Ο μέσος της ομάδας, Εσιέν, έκλεισε τα 30 του χρόνια και κάλεσε συμπαίκτες και ανθρώπους από την ομάδα. Τελικά πήγαν οι Μόντριτς, Καρβάλιο και ένας από το τεχνικό τιμ! Πως το δικαιολόγησε ο Μουρίνιο;

Του είπε πως δεν ήταν κάτι προσωπικό. Οι συμπαίκτες του δεν είχαν κάτι μαζί του και δυστυχώς όχι γιατί δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν. Απλά ενδιαφέρονταν περισσότερο για τον εαυτό τους και λιγότερο για τους άλλους ανθρώπους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK