Ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου μένει δίπλα στον Ρονάλντο

Διαβάστε την ιστορία του "Τσάβι", του πιο "τυχερού ανθρώπου στον κόσμο" που κέρδισε δύο φορές το Λότο και ζει πλέον πλάι στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

H ισπανική ιστοσελίδα "El Mundo" έφερε στο φως της δημοσιότητας μια απίστευτη ιστορία για τον "πιο τυχερό άνθρωπο στον κόσμο" όπως τον χαρακτηρίζει.

Ο λόγος για έναν Κινέζο που ζει στην Ισπανία, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύπτεται, αποκαλείται όμως "Τσάβι" και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια με τη βοήθεια της τύχης να αποκτήσει πολλά χρήματα, με αποτέλεσμα να είναι... γείτονας του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο εν λόγω κύριος κέρδισε το 2013 1,8 εκατομμύρια ευρώ σε ισπανική λοταρία, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά έβαλε στην τσέπη του ακόμη 137 εκατομμύρια, όταν κέρδισε στο παιχνίδι "EuroMillions". Πριν σταθεί τυχερός, ο "Τσάβι" εργαζόταν σε εστιατόριο, πλέον όμως ζει δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά...

Κοινωνία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πήγε να βοηθήσει την γυναίκα του σε τροχαίο, παρασύρθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. Πεζός που είχε σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα του παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι και σκοτώθηκε

 

Πρώτη Σελίδα