Ο Ρονάλντο αγόρασε διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγόρασε διαμέρισμα στον ουρανοξύστη "Trump Tower" της Νέας Υόρκης, ενισχύοντας τις φήμες που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στο MLS μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρονάλντο αγόρασε διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη

Στο παρελθόν υπήρξαν ρεπορτάζ που ανέφεραν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μετακομίσει στις ΗΠΑ, προκειμένου να αγωνιστεί σε ομάδα του MLS, μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πληροφορίες αυτές φαίνεται πως ενισχύονται ύστερα από την απόφασή του Πορτογάλου να αγοράσει διαμέρισμα στον ουρανοξύστη "Trump Tower" της Νέας Υόρκης.

Ο 30χρονος σούπερ σταρ δαπάνησε 16.700.000 ευρώ για την αγορά του διαμερίσματος, το οποίο είναι 232 τμ και βρίσκεται στον 57ο υψηλότερο ουρανοξύστη του Μανχάταν. Ένα κτίριο που περιγράφεται ως "ένα από τα πιο ξεχωριστά στον κόσμο".

Σύμφωνα με την "New York Post" ο Ρονάλντο ολοκλήρωσε την αγορά του πολυτελούς διαμερίσματος την περασμένη Τετάρτη (12/08). Πλέον, μένει να δούμε αν θα ζήσει το "Αμερικανικό Όνειρο" πριν ή μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τους "μερένγκες".

Δείτε πως είναι εσωτερικά ο "Trump Tower":

 

 

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ