Ο Ρονάλντο αγόρασε διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγόρασε διαμέρισμα στον ουρανοξύστη "Trump Tower" της Νέας Υόρκης, ενισχύοντας τις φήμες που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στο MLS μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο παρελθόν υπήρξαν ρεπορτάζ που ανέφεραν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μετακομίσει στις ΗΠΑ, προκειμένου να αγωνιστεί σε ομάδα του MLS, μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πληροφορίες αυτές φαίνεται πως ενισχύονται ύστερα από την απόφασή του Πορτογάλου να αγοράσει διαμέρισμα στον ουρανοξύστη "Trump Tower" της Νέας Υόρκης.

Ο 30χρονος σούπερ σταρ δαπάνησε 16.700.000 ευρώ για την αγορά του διαμερίσματος, το οποίο είναι 232 τμ και βρίσκεται στον 57ο υψηλότερο ουρανοξύστη του Μανχάταν. Ένα κτίριο που περιγράφεται ως "ένα από τα πιο ξεχωριστά στον κόσμο".

Σύμφωνα με την "New York Post" ο Ρονάλντο ολοκλήρωσε την αγορά του πολυτελούς διαμερίσματος την περασμένη Τετάρτη (12/08). Πλέον, μένει να δούμε αν θα ζήσει το "Αμερικανικό Όνειρο" πριν ή μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τους "μερένγκες".

Δείτε πως είναι εσωτερικά ο "Trump Tower":