Πήρε πίσω τον Μοράτα

H Ρεάλ ανακοίνωσε ότι επανέκτησε τα δικαιώματα του Αλβάρο Μοράτα ο οποίος εντάσσεται άμεσα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Πήρε πίσω τον Μοράτα

Ο Αλβάρο Μοράτα έφυγε χωρίς να σηκώσει σκόνη για τη Γιουβέντους. Στο Τορίνο όμως δεν προόδευσε απλά αλλά κέρδισε θέση βασικού και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στους θριάμβους της "μεγάλης κυρίας" τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή του σε μαδριλένικα εδάφη γίνεται με δόξα και τιμή. Η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι τον εντάσσει και πάλι στο ρόστερ της μετά από εισήγηση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Τώρα το αν θα μείνει ο Ισπανός φορ, είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Στη Ρεάλ υπάρχει ήδη ο Μπενζεμά, οπότε το δίλημμα του Ζιντάν αν παραμείνει και ο συμπατριώτης του θα είναι μεγάλο.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα