Κ. Ρονάλντο: "Μου λείπει η Μάντσεστερ"

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Πορτογάλος αποχαιρέτησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο όπως ο ίδιος δήλωσε, του λείπουν οι στιγμές στο "Όλντ Τράφορντ".

Κ. Ρονάλντο: "Μου λείπει η Μάντσεστερ"

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε πως διατηρεί επαφές με τους πρώην συμπαίκτες του, ενώ συχνά μιλά και με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

"Μιλάω με τον Σερ Άλεξ μερικές φορές και φυσικά μου λείπει η Μάντσεστερ. Θυμάμαι την καλή διάθεση που είχε όλη την ώρα, ήταν πάντα χαρούμενος. Έδινε στην ομάδα και στους παίκτες θετική ενέργεια και μου λείπει αυτό.

Ένιωσα σαν να άφηνα μια οικογένεια, καθώς πέρασα έξι χρόνια με αυτά τα παιδιά και διατηρώ ακόμα πολύ καλές σχέσεις με τον Φέργκιουσον και τους υπόλοιπους.

Έχω κρατήσει επαφή με τον Φέρντιναντ, τον Νάνι, τον Άντερσον και τον Εβρά. Ακόμα τους βλέπω σαν μια μεγάλη οικογένεια και φυσικά μου λείπουν.

Οι καλύτερες στιγμές της καριέρας μου ήταν όταν πανηγύρισα το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν κατέκτησα τον πρώτο μου τίτλο με την Ρεάλ και όταν κέρδισα το "χρυσό παπούτσι", ήταν τα λόγια του Πορτογάλου επιθετικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK