Ρονάλντο: "Να γίνω ο κορυφαίος σκόρερ"

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τις φετινές επιδόσεις του, με τον ίδιο να δηλώνει πως επιθυμεί να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης ξεπερνώντας τον Ραούλ.

Ρονάλντο: "Να γίνω ο κορυφαίος σκόρερ"

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, διανύοντας μία από τις πιο παραγωγικές χρονιές του και καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος για τον Πορτογάλο είναι να χριστεί πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Θέλω να είμαι ο καλύτερος για την Ρεάλ Μαδρίτης και ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου", δήλωσε ο Ρονάλντο. Ο 28χρονος μετράει ήδη 225 γκολ σε 216 παιχνίδια με τη φανέλα της "βασίλισσας" και χρειάζεται 98 ακόμα γκολ για να ξεπεράσει τον Ραούλ που βρίσκεται στην πρώτη θέση των κορυφαίων σκόρερ της ομάδας με 323 γκολ σε 741 παιχνίδια.

Ο Ραούλ χρειάστηκε 16 χρόνια για να φτάσει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, ενώ ο Κριστιάνο έχει περύχει 225 γκολ και 23 συνολικά χατ - τρικ σε μόλις 4 χρόναι, αφού βρίσκεται στο σύλλογο από το 2009.

News 24/7

24MEDIA NETWORK