Ρονάλντο: "Ο κόσμος θα καταλάβει πως ο Ίκερ είναι σημαντικός για το σύλλογο"

Ο MVP του αγώνα στο παιχνίδι με την Έλτσε , Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στους δημοσιογράφους για το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στους οπαδούς των Μαδριλένων και τον Ίκερ Κασίγιας, το πέναλτι που του καταλογίστηκε, το μέλλον του στην Αγγλία και πολλά άλλα. Δείτε τι είπε ο Πορτογάλος.

Ρονάλντο: "Ο κόσμος θα καταλάβει πως ο Ίκερ είναι σημαντικός για το σύλλογο"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της ομάδας του στη νίκη της Ρεάλ απέναντι στην Έλτσε. Όντας το πρόσωπο του αγώνα ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για αρκετά θέματα, τόσο προσωπικά όσο και της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-για το παιχνίδι με την 'Ελτσε: "Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε κάπως άσχημα, έκανα το πέναλτι, αλλά είχαμε καλή αντίδραση με δύο συνεχόμενα γκολ. Το να βάζεις τέσσερα γκολ είναι πολύ δύσκολο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που μου έδιναν την μπάλα για να σκοράρω."

-για τα τέσσερα γκολ που σημείωσε: "Το έχω κάνει άλλες δύο ή τρεις φορές.Είναι αποτέλεσμα της ομάδας. Μου βγήκαν αυτά που έκανα και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν τόσο."

-για το πέναλτι που του καταλογίστηκε: " Αν και διαμαρτυρήθηκα στο διαιτητή, ήταν πέναλτι, πρέπει να το ομολογήσω. Δεν το περίμενα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Αλλά ήταν μια σωστή απόφαση του διαιτητή."

-για το debate Κασίγιας-Νάβας: "Δεν χρειάζεται να μιλάμε κάθε φορά για τα ίδια πράγματα. Ο Ίκερ και ο Κέιλορ είναι η καλύτεροι τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Αυτό το θέμα πια αρχίζει να κουράζει. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε και να βελτιωνόμαστε. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Ο κόσμος θα καταλάβει πως ο Ίκερ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο."

-για τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην Αγγλία και τη Γιουνάιτεντ: "Όλα είναι υποθέσεις, μιλούν για το μέλλον μου. Το μέλλον μου είναι η Ρεάλ. Είμαι χαρούμενος εδώ. Η σεζόν πάει πολύ καλά και δεν θα μιλήσω για το μέλλον μου, δεν έχει νόημα."

-για το αν χρειάζεται ξεκούραση: "Είμαστε στην αρχή της σεζόν, αυτό που θέλω είναι να παίζω προκειμένου να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και ρυθμό. Όταν έρθουν τα κατάλληλα παιχνίδια θα ξεκουραστώ, αλλά τώρα ακόμα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Θέλω να συνεχίσω για να είμαι καλύτερος."

News 24/7

24MEDIA NETWORK