Ρονάλντο σε Πέρεθ: "Με τον Μπενίτεθ δεν θα κερδίσουμε τίποτα"

Η έλλειψη εμπιστοσύνης του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ράφα Μπενίτεθ εκφράστηκε με πιο... επίσημο τρόπο, καθώς όπως αποκαλύπτει η "Confidencial" ο Πορτογάλος επεσήμανε στον Φλορεντίνο Πέρεθ πως με τον Ισπανό στο τιμόνι, η Ρεάλ δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα.

Ρονάλντο σε Πέρεθ: "Με τον Μπενίτεθ δεν θα κερδίσουμε τίποτα"

Πολλά έχουν ειπωθεί, ακόμα πιο πολλά έχουν γραφτεί για τις σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ράφα Μπενίτεθ. Αυτό που είναι σίγουρα γνωστό είναι πως ο Πορτογάλος δεν έχει εμπιστοσύνη στον προπονητή του. Εκείνο που δεν είναι γνωστό είναι το γεγονός πως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε μέχρι τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να μεταφέρει τις ενστάσεις του για τον τρόπο παιχνιδιού του 55χρονου τεχνικού.

Όπως αποκαλύπτει η "Confidencial", ο Πορτογάλος συνομίλησε με τον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: "Με αυτόν τον προπονητή δεν θα κερδίσουμε τίποτα".

Η αποκάλυψη έρχεται παράλληλα με το... ντεφορμάρισμα του Ρονάλντο, ο οποίος δεν διανύει την καλύτερη σεζόν του στη Μαδρίτη και δυσκολεύεται να βρει δίχτυα με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα στο τέλος της σεζόν να πληθαίνουν. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο κύκλος του 30χρονου στην Ρεάλ έχει κλείσει, μετά από έξι χρόνια.

Όλα αυτά την ώρα που ο ίδιος ο παίκτης είχε μιλήσει με τον τεχνικό της Παρί, Λοράν Μπλαν και του είχε εκμυστηρευτεί πως θα ήθελε να δουλέψει μαζί του, όπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες σε δημοσίευμά της η "Parisien".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρονάλντο: "Θα μου άρεσε να παίξω για τον Μπλαν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK