Τα παιδιά του Ντι Στέφανο πηγαίνουν στα δικαστήρια τον πατέρα τους

Η απόφαση του Αλφρέδο ντι Στέφανο να παντρευτεί την κατά 50 χρόνια νεότερή του, Χίνα Γκονθάλεθ, τον φέρνει αντιμέτωπο με τα 5 παιδιά του στις δικαστικές αίθουσες, τα οποία αμφισβητούν την πνευματική υγεία του πατέρα τους.

Τα παιδιά του Ντι Στέφανο πηγαίνουν στα δικαστήρια τον πατέρα τους

Με ανακοίνωσή τους, ενημερώνουν για την απόφασή τους να απευθυνθούν στα δικαστήρια. "Τα αρμόδια δικαστήρια, αμιγώς για το καλό του, να τον κρίνουν ανάπηρο. Αντιμετωπίζοντας την προφανή χειροτέρευση της φυσικής και πνευματικής υγείας του πατέρα μας τους τελευταίους μήνες, εμείς, τα 5 παιδιά του, πριν από μία ιατρική εξέταση, πήραμε την απόφαση να ζητήσουμε από τα αρμόδια δικαστήρια, για το καλό του, να τον κρίνουν ανάπηρο, ώστε να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να διασφαλίσουμε την κατάστασή του".

Τα παιδιά του επίτιμου προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης δημοσιοποίησαν την απόφασή τους βασιζόμενα στην "ιστορία που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ και αφορά στην επιθυμία του να παντρευτεί την Χίνα Γκονθάλεθ".

Το αίτημα, μάλιστα, έχει κατατεθεί στα δικαστήρια της Μαδρίτης στις 24 Απριλίου και απομένει να βγει η απόφαση ώστε να κριθεί εάν η "ξανθιά σαΐτα" είναι σε θέση να παίρνει αποφάσεις για τον εαυτό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK