Τα "πήρε" με Μπέιλ ο Ρονάλντο

Τα νεύρα τους είχαν άπαντες στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Σεβίλλη, βλέποντας την αδυναμία της ομάδας να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1. Δείτε σε video τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γκρινιάζει στον Μπέιλ για ένα φάουλ και τον Κάρλο Αντσελότι να το ρίχνει στα... χάπια.

Τα "πήρε" με Μπέιλ ο Ρονάλντο

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με 2-1 στο "Μανουέλ Ρουίθ ντε Λοπέρα" από τη Σεβίλλη, με αποτέλεσμα να υποστεί την δεύτερη διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2008-2009 όταν οι Μαδριλένοι είχαν ηττηθεί σε 5 σερί ματς, και να υποχωρήσει μέσα σε 4 ημέρες, από την κορυφή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Primera Division.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και με την ομάδα να βρίσκεται πίσω στο σκορ, μια εκτέλεση φάουλ στάθηκε ικανή να εκνευρίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κέρδισε φάουλ σε πολύ καλή θέση και ο Πορτογάλος ετοιμάστηκε να το εκτελέση, όταν πήρε εντολή από τον πάγκο να αναλάβει την εκτέλεση ο Γκάρεθ Μπέιλ. Η μπάλα τελικά κατέληξε άουτ και ο CR7 δεν άργησε να αρχίσει την γκρίνια, βάζοντάς τα με τον συμπαίκτη του και με τον πάγκο, μην μπορώντας να κρύψει τον θυμό του.

Ο προπονητής του έσπευσε μετά το τέλος της αναμέτρησης να τον δικαιολογήσει, τονίζοντας πως τα νεύρα του Πορτογάλου ήταν αποτέλεσμα της ήττας.

Σε παρόμοια κατάσταση βρισκόταν και ο Κάρλο Αντσελότι, τον οποίο ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε να καταπίνει με μανία κάτι, που παρέπεμπε σε χάπια. Λίγο η ένταση του αγώνα, λίγο η ήττα, δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK