Αναλαμβάνει τη Σεβίλλη ο Μίτσελ

Στο πρόσωπο του Χοσέ Μιγκέλ Γκονζάλες, γνωστού ως Μίτσελ, βρήκε η Σεβίλλη τον αντικαταστάτη του Μαρσελίνιο Γκαρσία για την τεχνική της ηγεσία.

Αναλαμβάνει τη Σεβίλλη ο Μίτσελ

"Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και απομένουν μονάχα οι υπογραφές στα συμβόλαια", ανέφερε η Σεβίλλη στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο Μίτσελ θα αντικαταστήσει τον Μαρσελίνιο Γκαρσία ο οποίος πλήρωσε το γεγονός ότι η Σεβίλλη κέρδισε μονάχα δύο βαθμούς στους επτά τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος. Ο 48άχρονος Μίτσελ, ο οποίος μεσουράνησε ως ποδοσφαιριστής φορώντας για 14 χρόνια τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, βρισκόταν στον πάγκο της Χετάφε από τον Απρίλιο του 2009 μέχρι και το τέλος της περυσινής περιόδου.

Αφού την έσωσε από τον υποβιβασμό, την οδήγησε στην 6η θέση το 2010 και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Έλυσε τη συνεργασία του με τη Χετάφε τον περασμένο Μάιο, αφήνοντάς την στη 16η θέση.

Ο Μίτσελ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Σεβίλλης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρεάλ Σοσιεδάδ την επόμενη Δευτέρα. Στόχος του είναι να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών και σε τροχιά ευρωπαϊκών κυπέλλων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK