Η Βαλένθια θέλει να "κλέψει" τον Μουρίνιο με πρόταση-μαμούθ!

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η Βαλένθια επιδιώκει να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στον Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Βαλένθια θέλει να "κλέψει" τον Μουρίνιο με πρόταση-μαμούθ!

Ο Γκάρι Νέβιλ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βαλένθια, "πληρώνοντας το μάρμαρο" για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Μία ημέρα αργότερα, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Sun" φέρνει στο φως της δημοσιότητας μία πληροφορία που αν επιβεβαιωθεί θα ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διοικούντες τη Βαλένθια βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Ζοζέ Μουρίνιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "νυχτερίδων". Παρότι ο "Special One" προτιμά μία μετακίνηση στο "Ολντ Τράφορντ" για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Μέχρι στιγμής ο Μουρίνιο δεν έχει λάβει γραπτώς την πρόταση των "Κόκκινων Διαβόλων", επομένως δεν έχει κάτι... χειροπιαστό στα χέρια του. Από την άλλη πλευρά, καθοριστικό ρόλο σε περίπτωση συμφωνίας μεταξύ της Βαλένθια και του Πορτογάλου άσου θα παίξει ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος είναι το "δεξί χέρι" του μεγαλομετόχου της ισπανικής ομάδας, Πίτερ Λιμ.

Ο ισχυρός άνδρας των "νυχτερίδων" προκειμένου να τον πείσει είναι έτοιμος να του προσφέρει 15.000.000 ευρώ ετησίως και παράλληλα 100.000.000 ευρώ μπάτζετ για μεταγραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK