Στη Βαλένθια ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε το χρίσμα να διαδεχθεί τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, στον "ηλεκτρικό" πάγκο της Βαλένθια. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ο βασικός υποψήφιος και μετά από μία σειρά διαπραγματεύσεων, επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Στη Βαλένθια ο Βαλβέρδε

Ο 48χρονος Ισπανός ήταν η πρώτη επιλογή των "νυχτερίδων" για να διαδεχθεί τον Αργεντινό τεχνικό, που απολύθηκε μετά τη συντριβή στο "Μεστάγια" με 5-2 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Βαλβέρδε, ο οποίος σε 2 διαφορετικές θητείες στο λιμάνι πανηγύρισε 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα, προέρχεται από μία αποτυχημένη θητεία σε μία άλλη ομάδα της Βαλένθια, στη Βιγιαρεάλ, η οποία επηρέασε τη φήμη που είχε χτίσει από τις επιτυχίες σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Εσπανιόλ.

Επιστρέφει στην Primera Division μετά από τις 31 Ιανουαρίου του 2010 και την απόλυσή του από το "κίτρινο υποβρύχιο" μετά την εντός έδρας ήττα από την Οσασούνα με 2-0.

Είχαν προηγηθεί πιο χαρούμενες στιγμές, όπως η αναμόρφωση της Αθλέτικ και η 5η θέση του 2003-2004 και ο τελικός του Κυπέλλου UEFA με την Εσπανιόλ το 2006-2007.

Ο Βαλβέρδε θα παρουσιαστεί από τη Βαλένθια απόψε (3/12, 21:00) και ενδεχομένως θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο ματς με τη Λιλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK