Ο Νας το γύρισε στο ποδόσφαιρο: μεγαλομέτοχος της Μαγιόρκα

Στροφή για τον Στιβ Νας, ο οποίος αρχίζει να παίζει... μπάλα. Όχι στην Τότεναμ, αλλά στη Μαγιόρκα.

Ο Νας το γύρισε στο ποδόσφαιρο: μεγαλομέτοχος της Μαγιόρκα
Νας Τότεναμ Μαγιόρκα

Ο Στιβ Νας δεν έκρυψε ποτέ τη λατρεία του για το ποδόσφαιρο και στην πρώτη ευκαιρία βρήκε τον τρόπο να εμπλακεί παραγοντικά.

Μαζί με τον νυν ιδιοκτήτη των Σανς Ρόμπερτ Σάρβερ και τον αντιπρόεδρο Άντι Κόλμπεργκ "έστησαν" μια εταιρία και συμμετείχαν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Μαγιόρκα αγοράζοντας έναντι 20,6 εκατ. ευρώ το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Οι τρεις τους είχαν επιχειρήσει το περασμένο καλοκαίρι να κάνουν κάτι αντίστοιχο με τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς και τη Λεβάντε, που αγωνίζεται στην Primera Division, αλλά δεν βρήκαν πρόσφορο έδαφος. Στη Μαγιόρκα της Segunda ωστόσο τα δεδομένα ήταν εντελώς διαφορετικά και οι διαδικασία ολοκληρώθηκε σε διάστημα 35 ημερών, όσο διήρκησε η ΑΜΚ.

Πρώτος στόχος είναι η ομάδα από τις Βαλεαρίδες να εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή και από του χρόνου να "χτιστεί" για να διεκδικήσει την επάνοδό της στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Στιβ Νας θ' αναλάβει κάποιον επιτελικό ρόλο στο νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει από τη "φρέσκια" ιδιοκτησία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK