Το εκπληκτικό νέο στάδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσίασε το πλάνο της για το νέο στάδιο στο οποίο φιλοδοξεί να στεγάσει τα μεγαλεπήβολα μελλοντικά σχέδιά της. Κι αν κρίνουμε από τη μακέτα, αυτά είναι άκρως εντυπωσιακά.

Το εκπληκτικό νέο στάδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης

Η ισπανική ομάδα έδειξε το πλάνο για το στάδιο (φωτογραφία) που θα έχει χωρητικότητα 70.000 θεατών, ενώ το σημερινό Βιθέντε Καλδερόν χωρά 55.000 άτομα. Η νυν έδρα της έχει ζωή 55 έτη και όποια ομάδά σέβεται την ύπαρξή της γνωρίζει πως πρέπει να δημιουργήσει κάτι σύγχρονο, πιο εύχρηστο και περισσότερο λειτουργικό.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ενρίκε Κερέθο είπε: « Η Μαδρίτη θα έχει ένα από τα καλύτερα στάδια του κόσμου, τέτοιο που θα μπορεί να φιλοξενήσει τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, Μουντιάλ, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή, βέβαια, Ολυμπιακούς Αγώνες».

Η ομάδα εξήγησε πως οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ σύμφωνα με το πλάνο το στάδιο θα είναι έτοιμο την περίοδο 2015-16. Σύμφωνα με την Ατλέτικο, θα υπάρχει η δυνατότητα για να τοποθετείται ταρτάν στίβου για αγώνες περιμετρικά, το οποίο θα μπορεί να αφαιρείται για την τέλεση διάφορων εκδηλώσεων.

Το εκπληκτικό νέο στάδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης

Σήμερα, το γήπεδο που θα ονομάζεται "Πενιάτα" βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση που μαρτυρά για τους πιο δύσπιστους πως οι εργασίες προχωρούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK