Νοκ άουτ ο Αφελάι, ενθουσιασμός για Τιάγκο

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το φιλικό της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ιμπραϊμ Αφελάι και θα αναγκαστεί να μείνει 4-5 εβδομάδες εκτός δράσης.

Νοκ άουτ ο Αφελάι, ενθουσιασμός για Τιάγκο

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός αποχώρησε στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης και την ώρα της αλλαγής κρατούσε το αριστερό του πόδι. Όπως όλα έδειξαν εξ’ αρχής επρόκειτο για σοβαρό μυϊκό πρόβλημα, το οποίο επιβεβαιώθηκε μετά τις εξετάσεις στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Για την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πεπ Γουαρδιόλα δεν δείχνει και ιδιαίτερα στεναχωρημένος. Ο τεχνικός των πρωταθλητών είδε τους παίκτες του να αντιδρούν καλά στο δεύτερο μέρος και να απαντούν στην κυριαρχία των "κόκκινων διαβόλων" στα πρώτα 45'.

Αξίζει να σημειωθεί πως άπαντες στο στρατόπεδο των Καταλανών είναι ενθουσιασμένοι με τις εμφανίσεις του Αλκάνταρα, ο οποίος σκόραρε για άλλο ένα φιλικό και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, "Είναι ακόμα νέος και πρέπει να ωριμάσει. Αυτή τη στιγμή ότι σουτάρει πάει μέσα", δήλωσε ο προπονητής του, προσπαθώντας να κατευνάσει τον ενθουσιασμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK