Η βραδιά που το "Μπερναμπέου" υποκλίθηκε στον Ροναλντίνιο (VIDEOS & PHOTOS)

Σαν σήμερα, πριν από 9 χρόνια, η Μπαρτσελόνα περνούσε σαν... σίφουνας από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", με τον Ροναλντίνιο να πραγματοποιεί μία εξωπραγματική εμφάνιση και τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης να διδάσκουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Η βραδιά που το "Μπερναμπέου" υποκλίθηκε στον Ροναλντίνιο (VIDEOS & PHOTOS)

Ήταν φανερό από την αρχή του αγώνα πως ο -20χρονος τότε- Σέρχιο Ράμος θα είχε ένα πολύ δύσκολο βράδυ απεναντι στον Ροναλντίνιο.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα, βοηθώντας τα μέγιστα τους "μπλαουγκράνα" να επικρατήσουν με 0-3, μπροστά στο "παγωμένο" κοινό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 15ο λεπτό ο Σαμουέλ Ετό, με ωραία κίνηση και εξαιρετικό πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ύστερα από ασίστ του... άσημου τότε Μέσι. Ήδη από την αρχή της αναμέτρησης ο Καμερουνέζος επιθετικός κι ο Ροναλντίνιο είχαν δημιουργήσει αρκετά "ρήγματα" στην άμυνα της Ρεάλ, απειλώντας αρκετές φορές την εστία του Ίκερ Κασίγιας.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έδειχναν να τα έχουν... χαμένα και να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον "φρενήρη" ρυθμό των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα συνέχιζε να πιέζει για ακόμα ένα γκολ, όμως το ημίχρονο έληξε με προβάδισμα μόνο ενός τέρματος.

Η βραδιά που το "Μπερναμπέου" υποκλίθηκε στον Ροναλντίνιο (VIDEOS & PHOTOS)

Όμως, 15 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ροναλντίνιο θα χαρίσει ένα από τα πιο θεαματικά "σόλο" της ιστορίας, ξεκινώντας λίγο πίσω από τη μεσαία γραμμή και φτάνοντας μέχρι τη μεγάλη περιοχή του Κασίγιας, ξεπερνώντας με φανταστική ντρίμπλα τον Σέρχιο Ράμος και σαν... σταματημένο τον Ιβάν Ελγκέρα, ολοκληρώνοντας τη φάση με υπέροχο πλασέ στην δεξιά γωνία του Κασίγιας.

Η μεγάλη παράσταση του "Ρόνι" θα ολοκληρωθεί 10 λεπτά αργότερα, όταν ξανά από την αριστερή πλευρά θα ξεπεράσει με άνεση τον... δύσμοιρο Σέρχιο Ράμος και θα διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Οι στιγμές μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ είναι μαγικές, καθώς οι φίλαθλοι της Ρεάλ Μάδριτης αποδεχόμενοι την ήττα τους, αλλά και την ανωτερότητα του αντιπάλου ξεκίνησαν να χειροκροτούν τον Ροναλντίνιο για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε και τα απίστευτα γκολ που πέτυχε.

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" σε μία εφιαλτική βραδιά για τους Μαδριλένους και μία ονειρική για τους Καταλανούς.

Οι ενδεκάδες της ιστορικής αναμέτρησης:

Ρεάλ Μαδρίτης (Λουξεμπούργκο): Κασίγιας, Σαλγκάδο, Ελγκέρα, Σέρχιο Ράμος, Ρομπέρτο Κάρλος, Πάμπλο Γκαρσία (Ζούλιο Μπαπτίστα 67'), Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ζινεντίν Ζιντάν, Ρομπίνιο, Ραούλ (Γκούτι 58'), Ρονάλντο.

Μπαρτσελόνα (Ράικαρντ): Βίκτορ Βαλντές, Ολεγκέρ, Μάρκες, Πουγιόλ, Φαν Μπρόνκχορστ, Εντμίλσον, Τσάβι, Ντέκο, Μέσι (Ινιέστα 70'), Ετό, Ροναλντίνιο.

Θυμηθείτε την αναμέτρηση μέσα από το παρακάτω VIDEO:

Διαβάστε ακόμη

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK