Κρέμασε τα παπούτσια του ο Λουίς Γκαρσία

Σε ηλικία 35 ετών ο Λουίς Γκαρσία ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Λουίς Γκαρσία

Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-2011 στον Παναθηναϊκό, έκανε όνομα στην Ισπανία και εν συνεχεία γνώρισε την απόλυτη δόξα στη Λίβερπουλ με την οποία κατέκτησε, μεταξύ άλλων, το Τσάμπιονς Λιγκ το 2005 στον αλησμόνητο τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Στη δήλωση με την οποία γνωστοποίησε το ποδοσφαιρικό τέλος του ο Γκαρσία τόνισε: "Ευχαριστώ την Μπαρτσελόνα που μου άνοιξε την πόρτα, τη Βαγιαδολίδ, την Τενερίφη και την Τολέδο που σταθεροποίησαν την καριέρα μου, την Ατλέτικο που με έκανε να απολαύσω το "Βιθέντε Καλδερόν", τη Σανταντέρ και τον Παναθηναϊκό για τις καλές εμπειρίες, την Πουέμπλα και την Πούμας που μου έδωσαν τη δυνατότητα να ζήσω στο Μεξικό και τη Λίβερπουλ με την οποία πέρασα στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου".

Συνολικά στην καριέρα του σκόραρε πάνω από 100 φορές ενώ αγωνίστηκε και σε 20 ματς της Εθνικής Ισπανίας σκοράροντας 4 τέρματα. Η καριέρα του άρχισε στην Μπαρτσελόνα Β' το 1997 και ολοκληρώθηκε στην Πούμας του Μεξικό πέρυσι με 33 συμμετοχές και 4 γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK