"Όνειρό μου να δω τον Μίτσελ στον πάγκο της Ρεάλ"

Ο Αντριάν Γκονζάλεθ, ο γιος του Μίτσελ, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε ισπανικό μέσο μιλώντας για τον πατέρα του και το μεγάλο του όνειρο να τον δει να προπονεί τη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Όνειρό μου να δω τον Μίτσελ στον πάγκο της Ρεάλ"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, φόρεσε για περίπου πάνω από 10 χρόνια τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ως ποδοσφαιριστής. Σε συνέντευξή του στην ισπανική "AS", ο γιος του, Αντριάν Γκονζάλεθ, δήλωσε πως όνειρό του είναι να τον δει και στον πάγκο των Μαδριλένων:

Ι Είναι όνειρό μου να δω τον Μίτσελ στον πάγκο της Ρεάλ. Είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας και είχα την τύχη να τον έχω προπονητή. Ελπίζω κάποια μέρα να του δοθεί η ευκαιρία να γίνει προπονητής στη Ρεάλ.

Μπορεί κάποιοι να πουν ότι το λέω αυτό επειδή είναι γιος του, αλλά όποιος μας γνωρίζει ξέρει πως είμαι αντικειμενικός, όπως κι εκείνος ήταν μαζί μου όταν ήμουν παίκτη μου. Πιστεύω πως έχει όλα τα προσόντα για να γίνει προπονητής στη Ρεάλ".

Ο πατέρας του αποτελεί πρότυπο για τον ίδιο: " Πάντα ήταν όνειρό μου να γίνω σαν κι αυτόν, από μικρό παιδί. Τώρα είμαι 26 και δεν έχω σταματήσει να φιλοδοξώ να τον φτάσω ή και να τον ξεπεράσω", ανέφερε.

Πάντως η καριέρα του δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ονειρευόταν: " Όταν ήμουν στη Ρεάλ, ήμουν για λίγο και μέλος της πρώτης ομάδας. Τότε προπονητής ήταν ο Σούστερ. Είχα την τύχη να κάνω ντεμπούτο με στα 19, αλλά μετά πήγα στη δεύτερη ομάδα για να έχω περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου, κάτι που ήταν αναγκαίο σε εκείνη την ηλικία. Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν είχα μείνει", ανέφερε μεταξύ άλλων ο 26χρονος παίκτης της Έλτσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK