Χωρίς το... γούρι της η Ρεάλ στον τελικό του Κιέβου

Ατυχία της τελευταία στιγμής για τη Ρεάλ, ενόψει τελικού Champions League, καθώς το "γούρι" της και πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, δεν θα παραβρεθεί στον τελικό του Κιέβου, λόγω πολιτικού σκανδάλου που μυρίζει... εκλογές.

Χωρίς το... γούρι της η Ρεάλ στον τελικό του Κιέβου
AP IMAGE

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, είναι "πιστός" οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και πολλά χρόνια. Η παρουσία του μάλιστα είχε αποδειχτεί τυχερή στους προηγούμενους ευρωπαϊκούς τελικούς της "Βασίλισσας", μια και παραβρέθηκε στους τρεις τελευταίους θριάμβους των "μερένγκες", το 2014,2016 και 2017.

Τώρα οι Μαδριλένοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Λίβερπουλ, χωρίς το... γούρι τους, μια και ο 63χρονος πολιτικός ακύρωσε τελευταία στιγμή το ταξίδι του στο Κίεβο, λόγω πολιτικής κρίσης που "ξέσπασε" στη χώρα.

Συγκεκριμένα, το αντιπολιτευόμενο Σοσιαλιστικό Κόμμα κατέθεσε πρόταση μομφής, μία μέρα μετά την αποκάλυψη πως μέλη του Λαϊκού Κόμματος εμπλέκονται σε σκάνδαλο διαφθοράς.

Μια τέτοια υπόθεση φυσικά μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, καθώς το Κόμμα των Πολιτών τις έχει ζητήσει ήδη.

Μένει να δούμε αν το συγκεκριμένο γεγονός θα επηρεάσει και την απόδοση της Ρεάλ στον μεγάλο τελικό του Champions League, με την απουσία του Ραχόι να προσφέρει μόνο... ατυχία στους παίκτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK