Τσάβι κατά Ρεάλ για Κασίγιας

Υπέρ του Ίκερ Κασίγιας και κατά της Ρεάλ τάχθηκε ο Τσάβι, ο οποίος σχολίασε την αποχώρηση του 34χρονου από τους "μερένγκες" τονίζοντας πως δεν έλαβε τον σεβασμό που του άξιζε.

Τσάβι κατά Ρεάλ για Κασίγιας

Η αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας από την Ρεάλ Μαδρίτης δεν προκάλεσε μόνο την αντίδραση των φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και αυτή των αντιπάλων των "μερένγκες", με τον Τσάβι να παίρνει ξεκάθαρη θέση στο θέμα, τονίζοντας πως ο Ισπανός γκολκίπερ δεν έλαβε τον σεβασμό που του άξιζε.

"Οι Ισπανοί αθλητές δεν δέχονται τον σεβασμό που πρέπει. Πηγαίνει στην Πόρτο και είμαι σίγουρος ότι θα τον υποδεχθούν ως ήρωα. Μακριά από εδώ θα τον εκτιμήσουν περισσότερο.

Βλέπω τον Ίκερ και έχω την αίσθηση ότι τελευταία έπαιζε κάτω από πίεση, σαν να έπρεπε να αποδείξει σε κάθε ματς πόσο σπουδαίος γκολκίπερ είναι, χωρίς τη χαρά που είχε πάντα. Μοιάζει πικραμένος και νομίζω πως όλοι στην Ισπανία θα έπρεπε να το σκεφτούν.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ράφα Ναδάλ, τον καλύτερο Ισπανό αθλητή όλων των εποχών", δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Αλ Σάαντ.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ