Ο βοηθός του Μουρίνιο έδιωξε τον Ετό

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Σαμουέλ Ετό στον πάγκο της Αντάλιασπορ.

Ο βοηθός του Μουρίνιο έδιωξε τον Ετό
Μοράις-Αντάλιασπορ

Ο Σαμουέλ Ετό αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Αντάλιασπορ, αφού τη θέση του πήρε ο Ζοζέ Μανουέλ Φερέιρα ντε Μοράις, πιο γνωστός για τη θητεία του στο πλευρό του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο 50χρονος Πορτογάλος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους, βρέθηκε στο πλευρό του Special One σε Μπενφίκα, Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ, Ρεάλ και ξανά Τσέλσι, ενώ ενδιάμεσα είχε και δικές του σταδιοδρομίες ως πρώτος προπονητής σε Γερμανία, Σουηδία, Τυνησία, Υεμένη και Σαουδική Αραβία.

Ο Ζοζέ Μοράις αντικαθιστά τον Καμερουνέζο επιθετικό, ο οποίος είχε αναλάβει χρέη παίκτη προπονητή στον σύλλογο της Αττάλειας, μετά από την απόλυση του Γιουσούφ Σιμσέκ στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η θητεία του 34χρονου ποδοσφαιριστή στον πάγκο των "νεοφώτιστων" στη Süper Lig άρχισε με δύο νίκες, αλλά ακολούθησαν δύο ήττες και μία ισοπαλία και ο σύλλογος δεν σταμάτησε να αναζητά μόνιμη λύση.

Μετά από την εύρεσή της, ο Ετό επιστρέφει στα καθήκοντά του ως παίκτης και αρχηγός του συλλόγου (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018), έχοντας 17 αγώνες και 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK