Η πολιτική κατάσταση στην Τουρκία ανάγκασε τον Γκόμες να φύγει από την Μπεσίκτας

Τα τρομερά γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Τουρκία οδήγησαν τον Μάριο Γκόμες στην απόφαση να αποχωρήσει από την χώρα και κατ'επέκταση και από την Μπεσίκτας.

Η πολιτική κατάσταση στην Τουρκία ανάγκασε τον Γκόμες να φύγει από την Μπεσίκτας

Ο Μάριο Γκόμες πέρασε μια εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία με την Μπεσίκτας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας, σημειώνοντας 26 γκολ σε 33 συμμετοχές.

Τα τρομερά γεγονότα των τελευταίων ημερών στη γειτονική χώρα όμως τον αναγκάζουν να αποχωρήσει από την ομάδα, απόφαση την οποία γνωστοποίησε μέσω των social media.

"Ήταν μία δύσκολη απόφαση την οποία σκέφτηκα πολύ. Θα πρέπει να πω σε εσάς τους οπαδούς της Μπεσίκτας ότι είναι πολύ βαρύ για μένα ότι δεν θα παίζω πια μπροστά σε αυτό το υπέροχο κοινό και σε αυτό το μοναδικό στάδιο.

Ο λόγος έχει να κάνει αποκλειστικά με την πολιτική κατάσταση! Δεν υπάρχουν αθλητικοί ή άλλοι λόγοι που με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Οφείλεται αποκλειστικά στα τρομερά γεγονότα που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

Ελπίζω να το καταλαβαίνετε αυτό! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο σύλλογο και σε εσάς τους οπαδούς με τους οποίους εγώ και η οικογένειά μου περάσαμε υπέροχες στιγμές!

Ήταν μία φανταστική χρονιά, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να είναι το απόλυτο highlight. Ελπίζω αυτά τα πολιτικά προβλήματα να επιλυθούν με ειρηνικό τρόπο σύντομα. Τότε θα ευχόμουν να παίξω για την Μπεσίκτας ξανά!

Ο σύλλογος και η χώρα ήρθαν δίπλα στην καρδιά μου την περασμένη χρονιά. Ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα", έγραψε χαρακτηριστικά ο Γκόμες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK