Μία "ανάσα" από Μπεσίκτας ο Κάμπελ

Η Μπεσίκτας βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ από την Άρσεναλ με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ.

LONDON, ENGLAND - AUGUST 02:  Joel Campbell of Arsenal celebrates scoring during the Emirates Cup match between Arsenal and Benfica at the Emirates Stadium on August 2, 2014 in London, England.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - AUGUST 02: Joel Campbell of Arsenal celebrates scoring during the Emirates Cup match between Arsenal and Benfica at the Emirates Stadium on August 2, 2014 in London, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images) GETTY IMAGES

Κάτοικος Τουρκίας αναμένεται να γίνει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ, καθώς η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με την Άρσεναλ για τη μεταγραφή του έναντι 5.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τουρκικά αλλά και βρετανικά δημοσιεύματα, ο Κοσταρικανός θα μεταβεί τις προσεχείς ημέρες στη γειτονική χώρα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 22χρονος άσος, ύστερα από μία επιτυχημένη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, επέστρεψε την περυσινή χρονιά στους "κανονιέρηδες", αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αρσέν Βενγκέρ, με αποτέλεσμα να δοθεί εκ νέου δανεικός τον Ιανουάριο στη Βιγιαρεάλ.

Παρόλα αυτά, η ποιότητα και το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο, με την τουρκική ομάδα να προσθέτει στη... φαρέτρα της μία αξιόπιστη λύση για την επιθετική γραμμή, μετά την αποχώρηση του Ντεμπά Μπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK