Στενεύουν τα περιθώρια για Περέιρα

Προειδοποίηση από τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε για βελτίωση της εικόνας της ομάδας φέρεται να έλαβε ο Βίτορ Περέιρα.

Στενεύουν τα περιθώρια για Περέιρα

Στην τρίτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε, ωστόσο η ομάδα αποκλείστηκε από το Champions League που ήταν και ο μεγάλος της στόχος. Η εικόνα είναι προβληματική, ενώ η σχέση του τεχνικού, Βίτορ Περέιρα, με τον σταρ Ρόμπιν Φαν Πέρσι έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια.

Βλέποντας αυτά ο πρόεδρος της ομάδας Αζίζ Γιλντιρίμ φέρεται πως έστειλε σαφές μήνυμα στον Πορτογάλο για βελτίωση της εικόνας, ειδάλλως η θέση του θα κινδυνεύσει:

"Έχει γίνει προσωπικό το θέμα με τον φαν Πέρσι. Δεν παίρνεις τίποτα από αυτόν στο γήπεδο. Μέρα με τη μέρα η κρίση μεγαλώνει στην ομάδα. Μετά από αυτά που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες, ήρθαν και τα άσχημα αποτελέσματα... Είσαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, αλλά υπάρχει αρνητικό κλίμα στην ομάδα που επηρεάζει τους πάντες. Ξέρεις τι χρειάζεται για να κερδίζουμε. Χρειαζόμαστε έναν σταρ όπως τον φαν Πέρσι. Θέλω να δω μια ειρηνική Φενέρμπαχτσε", φέρεται να τόνισε ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής ομάδας.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ