Απολύθηκε και το έμαθε από τα ΜΜΕ ο Τερίμ

Η κακή εκκίνηση της Γαλατάσαραϊ στη φετινή Süper Lig και η συντριβή από τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην Κωνσταντινούπολη στο Champions League οδήγησε στην αποπομπή του Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο του συλλόγου, κάτι που ο ίδιος έμαθε μέσω ΜΜΕ.

Απολύθηκε και το έμαθε από τα ΜΜΕ ο Τερίμ

Το διοικητικό συμβούλιο των πρωταθλητών Τουρκίας συνεδρίασε την Τρίτη (24/09) σχετικά με το μέλλον του "αυτοκράτορα", ο οποίος έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την "τσιμπόμ". Οι κακές σχέσεις που φημολογείται ότι διατηρεί με τον πρόεδρο Ουνάλ Αϊσάλ (σε περσινές δηλώσεις του είχε αποκαλέσει τον Τερίμ "υπάλληλο" του συλλόγου) σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτελέσματα της φετινής σεζόν έδωσαν πάτημα στο ΔΣ να καταλήξει στην απόλυσή του.

Προτού ανακοινωθεί το οτιδήποτε, όμως, η είδηση για την απομάκρυνση του 60χρονου τεχνικού από το "τιμόνι" της Γαλατάσαραϊ είχε διαρρεύσει στα τουρκικά ΜΜΕ, από τα οποία πληροφορήθηκε κι ο ίδιος ο Τερίμ τις εξελίξεις.

Με αυτόν τον άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε και η 3η προπονητική θητεία του προπονητή "θρύλου" για τον σύλλογο, η οποία άρχισε το 2011 και απέφερε 2 σερί πρωταθλήματα και 2 σούπερ καπ Τουρκίας. Συνολικά με τη Γαλατάσαραϊ έχει πανηγυρίσει 6 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα, 4 σούπερ καπ Τουρκίας και το Κύπελλο UEFA 1999-2000.

Υπενθυμίζεται ότι από το καλοκαίρι ο Τερίμ είχε αναλάβει παράλληλα υπηρεσιακός τεχνικός της εθνικής Τουρκίας, αναζωπυρώνοντας με 2 νίκες τις ελπίδες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

News 24/7

24MEDIA NETWORK