Έκρηξη με νεκρούς στο γήπεδο της Μπεσίκτας!

Βίντεο ντοκουμέντο: Επίθεσεις με εκρηκτικά σημειώθηκαν έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς. Για τρομοκρατικό χτύπημα κάνουν λόγο οι Αρχές.

Έκρηξη με νεκρούς στο γήπεδο της Μπεσίκτας!

Περισσότεροι από 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από εκρήξεις που σημειώθηκαν έξω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters και επιβεβαιώνονται πλέον από το Υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, η μία έκρηξη από παγιδευμένο όχημα σημειώθηκε ακριβώς έξω από το γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα με την Μπούρσασπορ, ενώ η δεύτερη στο πάρκο Ματζκά, δίπλα στο "Vodafone Arena", όταν ο φερόμενος βομβιστής ανατίναξε τα εκρηκτικά που είχε ζωστεί.

Ο Τούρκος υπουργός περιέγραψε την επίθεση ως μια "βίαιη συνωμοσία".

Έκρηξη με νεκρούς στο γήπεδο της Μπεσίκτας!

Για τρομοκρατική ενέργεια έκανε λόγο από την πλευρά του ο υπουργός Μεταφορών της χώρας, Αχμέτ Αρσλάν με ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή γύρω από το γήπεδο μετέδωσε δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Έκρηξη με νεκρούς στο γήπεδο της Μπεσίκτας!

Στις εικόνες που πρόβαλαν τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται το κουφάρι ενός καμένου αυτοκινήτου και δύο εστίες φωτιάς στον δρόμο έξω από το στάδιο.

Ο Σοϊλού, που εκφωνούσε μια ομιλία στην Εθνοσυνέλευση σε μια συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό, επισήμανε ότι τουλάχιστον 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν και ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα που στόχευε λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς της μονάδας αντιμετώπισης ταραχών.

Έκρηξη με νεκρούς στο γήπεδο της Μπεσίκτας!

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή περιμετρικά του σταδίου, ενώ στις εικόνες που μεταδίδουν Πολλοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά στην έκρηξη, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Έκρηξη με νεκρούς στο γήπεδο της Μπεσίκτας!

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, η έκρηξη σημειώθηκε ενώ είχαν αποχωρήσει από το στάδιο οι οπαδοί των ομάδων, τη στιγμή που οι αστυνομικοί έφευγαν από την περιοχή.

Η στιγμή της έκρηξης μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι της Μπεσικτάς, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στον «αέρα» για το ρεπορτάζ του αγώνα και για δηλώσεις. Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις των τρομοκρατημένων δημοσιογράφων την στιγμή της έκρηξης

Πηγή: News247.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK