Τέσσερις αποβολές σε 12 λεπτά! (VIDEOS)

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά τέσσερις παίκτες της Φενέρμπαχτσε αποβλήθηκαν στα τελευταία 12 λεπτά της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπασακσεχίρ για την 33η αγωνιστική της Süper Lig. Δείτε videos.

Τέσσερις αποβολές σε 12 λεπτά! (VIDEOS)

H Φενέρμπαχτσε χρειαζόταν τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά τα δύο γκολ του Μεχμέν Μπατντάλ στο 53' και το 62' της έφραξαν το δρόμο.

Ο Ντιέγκο μείωσε στο 81', αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Μεχμέτ Τοπούζ πάτησε τον πεσμένο Μάρσιο Μοσορό και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Πιέρ Ουεμπό ισοφάρισε σε 2-2 στο 88ο λεπτό, αλλά ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Μπασακσεχίρ στις καθυστερήσεις, με συνέπεια οι Μπρούνο Άλβες και Τσανέρ Ερκίν να ξεπεράσουν τα όρια και να αποβληθούν με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Μπατντάλ αστόχησε στο πέναλτι και οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το δεύτερο εισιτήριο του Europa League, ενώ ο Γουεμπό αποβλήθηκε στο 96ο λεπτό, αφήνοντας την Φενέρμπαχτσε με 7 παίκτες!

Το επεισοδιακό ματς του "Φατίχ Τερίμ" της Κωνσταντινούπολης έληξε 2-2, με συνέπεια η Γαλατάσαραϊ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και η Φενέρμπαχτσε να αρκεστεί στη 2η θέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK