Το πρώτο γκολ του Γκέκα στην Ακίσασπορ

Δεν πέρασε παρά μία εβδομάδα από τότε που υπέγραψε συμβόλαιο με την Ακίσασπορ και ο Φάνης Γκέκας σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της. Παρόλα αυτά η ομάδα του ηττήθηκε 2-1 από την Καϊσέρισπορ.

Το πρώτο γκολ του Γκέκα στην Ακίσασπορ

Η Ακίσασπορ έδωσε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την αποφυγή του υποβιβασμού με την Καϊσέρισπορ και ο διεθνής επιθετικός της χάρισε το προβάδισμα με κοντινή προσπάθεια, έπειτα από σέντρα του Κενάν Οζέρ στο 43ο λεπτό.

Ο 32χρονος άσος βρήκε δίχτυα και στο 62ο λεπτό (με καρφωτή κεφαλιά), αλλά καταλογίστηκε -λαθασμένα- σε θέση οφσάιντ και έχασε την ευκαιρία να γράψει το 2-1 (οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 50ό λεπτό).

Δεκάδες είναι τα μηνύματα φίλων της Ακίσασπορ -και όχι μόνο- στο twitter που αποθεώνουν τον Έλληνα άσο. Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για "μία σπουδαία μεταγραφή", άλλοι υποστηρίζουν ότι "το γκολ φτιάχτηκε για εκείνον" και κάποιοι απορούν γιατί οι ομάδες τους (προφανώς των πρώτων θέσεων) δεν κινήθηκαν για την απόκτησή του.

Για την ιστορία, πάντως, η Καϊσέρισπορ ανέτρεψε τα δεδομένα με γκολ των Μπομπό και Πάμπλο Μόουτσε, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της ομάδας του Γκέκα, η οποία μετρά μόλις μία εντός έδρας νίκη σε 11 αναμετρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος επιθετικός είχε σημειώσει 8 γκολ σε 11 αναμετρήσεις του περυσινού τουρκικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Σάμσουνσπορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK