Ανακοινώνεται από Τράμπζονσπορ ο Γκέκας

Μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Τράμπζονσπορ για το νέο ξεκίνημα του συλλόγου βρίσκεται ο Φάνης Γκέκας, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ανακοινώνεται από Τράμπζονσπορ ο Γκέκας

Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Ιμπραχίμ Χατζιοσμανόγλου, σκοπεύει να αναγεννήσει το σύλλογο από την Τραπεζούντα και έκανε την αρχή με 2 σημαντικές κινήσεις: νέος προπονητής ανέλαβε ο Μουσταφά Ακτσάι και νέος αθλητικός διευθυντής ο μέχρι το 2007 διεθνής φορ και άλλοτε κυνηγός του συλλόγου, Φατίχ Τέκε.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός αποτελεί την πρώτη μεταγραφή που επιδιώκουν να κάνουν οι νέοι άνθρωποι της ομάδας και σύμφωνα με τον Τύπο, θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Από εκεί και πέρα, επόμενος στόχος είναι ο παρτενέρ του Γκέκα στη γραμμή κρούσης. Η ομάδα της Τραπεζούντας έχει κινηθεί για την επιστροφή του βασικού επιθετικού της μέχρι το 2011, του 30χρονου διεθνή Τούρκου Ουμούτ Μπουλούτ, ο οποίος ανήκει στην Τουλούζ και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Γαλατάσαραϊ. Ο γαλλικός σύλλογος ζήτησε 3.500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK